Novinky
07.05.2019
Nově sleva při osobním odběru objednaného zboží v naší provozovně
Nově vám na vaši objednávku v našem internetovém obchodě poskytneme při osobním odběru v naší provozovně v Holýšově slevu z celkové ceny objednávky ve... číst celé
19.04.2019
Náš zákaznický servis o velikonočních svátcích
I během velikonočních svátků je vám náš zákaznický servis k dispozici každý den v době od 7.00 do 22.00 hodin. číst celé
30.01.2019
Nově náš web i s e-shopem
Naplno makáme na našem našem novém webu s e-shopem, nově si i na našem webu můžete prohlédnout i objednat zahradní stavby a další výrobky z kompletní ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nabídka naší tesařské firmy

Podívat se můžete i na podrobnější nabídku naší tesařské firmy rozdělenou v jednotlivých kategoriích na následujících odkazech.

Střechy, krovy, dřevostavby

Zahradní stavby

Dřevníky, stojany na dřevo

Dřevo v zahradě

Dřevěné truhlíky, květináče

Dětská hřiště

Dřevo v domě

 

Naše tesařská firma je nositelem značky Dřevo je cesta

Dřevo je cesta

Štítky na blogu

dřevník,dřevník alfa,dřevěné truhlíky,dřevo je cesta,novinky,Janičky bylinkové truhlíky,zahradnický blog,

  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu www.tescep.cz
Ochrana osobních údajů e-shopu www.tescep.cz
  1. Společnost Tesařství Rudolf Ceplecha, se sídlem Politických vězňů 50, Holýšov, PSČ 345 62, IČ 13885031, zapsaná v živnostenském rejstříku vedeném Městský úřad Stod (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Vaši spokojenost s nákupem zjišťujeme prostřednictvím e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky, do něhož je náš e-shop zapojen. Ty vám zasíláme pokaždé, když u nás nakoupíte, pokud ve smyslu § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb. o některých službách informační společnosti jejich zasílání neodmítnete. Zpracování osobních údajů pro účely zaslání dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky provádíme na základě našeho oprávněného zájmu, který spočívá ve zjišťování vaší spokojenosti s nákupem u nás. Pro zasílání dotazníků, vyhodnocování vaší zpětné vazby a analýz našeho tržního postavení využíváme zpracovatele, kterým je provozovatel portálu Heureka.cz; tomu pro tyto účely můžeme předávat informace o zakoupeném zboží a vaši e-mailovou adresu. Vaše osobní údaje nejsou při zasílání e-mailových dotazníků předány žádné třetí straně pro její vlastní účely. Proti zasílání e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky můžete kdykoli vyjádřit námitku odmítnutím dalších dotazníků pomocí odkazu v e-mailu s dotazníkem. V případě vaší námitky vám dotazník nebudeme dále zasílat.

  5. Zpracování osobních údajů je prováděno Tesařství Rudolf Ceplecha tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby iDoklad.cz, provozované společností Solitea Česká Republika a.s., sídlem Drobného 555/49, Ponava, 602 00 Brno

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  6. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese tescep@tescep.cz

  7. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.tescep.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies.

    Cookies jsou krátké textové soubory, které webová stránka ukládá v návštěvníkově počítači, a které poskytuje internetový prohlížeč pokaždé, když se uživatel na stránku vrátí.

    Standardní webové prohlížeče (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome apod.) podporují správu cookies. V rámci nastavení prohlížečů můžete jednotlivé cookie ručně mazat, blokovat či zcela zakázat jejich použití, lze je také blokovat nebo povolit jen pro jednotlivé internetové stránky. Pro detailnější informace, prosím, použijte nápovědu vašeho prohlížeče.

    Pokud bude mít váš prohlížeč použití cookies povoleno, budeme vycházet z toho, že souhlasíte s využíváním cookies ze strany našeho serveru a cookies našich zpracovatelů.

    Soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

        • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
        • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory mohou být zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
      • Poskytovatelem služby Smartsupp, provozované společností Smartsupp.com, se sídlem Milady Horákové 13, 602 00 Brno
  8. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Novinky z našeho blogu

Ukázka dřevníku Alfa 40100, menší typ dřevěného dřevníku
Ukázka dřevníku Alfa 40100, menší typ dřevěného dřevníku
Řešením skladování palivového dřeva na zahradě jsou dřevníky. V nabídce našeho e-shopu najdete několik různých typových řad elegantních dřevěných dřev... číst celé
Do nabídky přidáváme další nové řady dřevěných truhlíků
Do nabídky přidáváme další nové řady dřevěných truhlíků
Do naší nabídky přidáváme další novou řadu větších dřevěných truhlíků Max a také řada Vendy bude rozšířena o další truhlíky této řady. číst celé
Nová řada dřevěných truhlíků Vendy
Nová řada dřevěných truhlíků Vendy
Nově přidáváme do nabídky novou typovou řadu dřevěných truhlíků Vendy. číst celé
Dřevěný truhlík Áčko XXL 100
Dřevěný truhlík Áčko XXL 100
Dřevěné truhlíky Áčko vyrábíme ve třech různých výškách, podívejte se na obrázky nejvyššího provedení truhlíku Áčko XXL 100. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
©2019 Tesařství Rudolf Ceplecha
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.